Butiken
Verkstaden

Engelbrekts Motor AB

Om oss

Bildelsbutiken Götes bil & motor startades 1989 av Göte Kindberg och har funnits på samma plats sedan 1995.

2006 övertog Engelbrekts Motor AB rörelsen, och kort därefter anslöt vi oss till Meca-konceptet.

Engelbrekts Motor ligger 6km från norska gränsen i Charlottenberg. I vår bilverkstad erbjuder vi alltid bra service med låga priser. I vår stora butik hittar du allt du behöver till ditt fordon. Med många leverantörer löser vi dina fordonsproblem. Vi har bilvårdsprodukter, verktyg, bildelar, bilklädsel, traktordelar, båtdelar, 2011 började vi även med  cross & enduro tillbehör där vi försöker att hålla det vanligaste i lager. Sedan 2013 började vi sälja släpvagnar detta har hittils resulterat i bra försäljning över stora delar av Värmland. Söker du något speciellt tveka inte att fråga!  Med dagliga leveranser får du dina varor snabbt och enkelt!

Den 15-5-2016 såldes butiksdelen till Meca Sweden Ab som kommer att driva butiken vidare i samma anda med samma personal.

 

Vi har även lånebil för de som behöver en bil under tiden du servar eller har bilen på verkstad. 

Bilder på våra bilar 

 


Du är fri att lämna in bilen vart du vill

Sedan 2003, i och med gruppundantaget, kan inte en auktoriserad verkstad knyta upp din bil och dess service till sig längre. Du har rätt att välja fritt mellan verkstäder och reservdelar när bilen behöver service eller reparation – även under garantitiden. MECAs verkstadskedja innehåller verkstäder som kan serva de flesta typer av märken i Skandinavien, med tillhörande reservdelar, av likvärdig eller högre kvalitet. Våra verkstäder genomgår varje år, minst två specialutbildningar som ett led i att säkerställa och upprätthålla kompetensen hos våra verkstäder, men framförallt förbereda oss för framtiden med nya bilmodeller och avancerad teknik.

Vi tipsar gärna om vilka rättigheter och krav du kan ställa på din verkstad. Nedan följer några:

Du har alltid rätt att få ut ett pris på vad reparationen/servicen på bilen kommer kosta, innan du lämnar in din bil. Upptäcker verkstaden ytterligare fel på bilen eller behöver göra några tillägg, är de skyldiga att kontakta dig innan och få det godkänt. Du har rätt att få en specifikation på vilka åtgärder som vidtagits med din bil, när du hämtar ut den. Bilservice charlottenberg